Update 2021 ....

In de zomer van 2020 is er bij mij een hernieuwde kanker ontdekt, na 5 jaar behandeling aan een andere.. In eerste instantie ben ik hier goed voor behandeld, maar rond Kerst 2020 ging het behoorlijk fout.. Ik ben nu weer in behandeling, maar de vooruitzichten zien er niet goed uit, vandaar dat ik besloten heb om de Black Marlin serieus te koop aan te bieden, aangezien ik er mijn meisje niet mee wil belasten als ik plotseling uitval.

De boot is op de verkoopmarkt, sinds 13-1-2021, via een makelaar. Ik heb hier hier bewust voor gekozen om geen 15 kijkers meer te krijgen, ik heb nu even andere prioriteiten.

De boot is, anders dan wat groenig op het dek en de onderhand compleet vermolmde buiskap, verder nog steeds in uitstekende staat. Het is een ding om van te houden, je zeilt er heerlijk (snel) mee, maar je bent ook met techniek bezig (en de boot is zeer goed gedocumenteerd!). Er kan nog vanalles aan verbeterd worden of uitgebreid, wat ieder wil.

Wij hebben er gedurende ruim 20 jaar heerlijk mee gevaren, maar helaas is de koek nu op. Ik hoop dat een enthousiaste watersporter de boot wil overnemen, en haar nog jaren zal koesteren...

Vaarwel.

Bert Wijnbergen