Onze boot...

Ondanks alles wat jullie gaan lezen hieronder, is het natuurlijk wel geweldig om op zo'n mooi schip te varen.... En het mooiste is nog: je vaart er bijna iedereen mee uit, zelfs als je de koelkast nog vol met drank hebt zitten !!!

Ze is bijna niet te kloppen, tenzij als er iemand voorbij komt met echt strakke zeilen, ja, dan neem je je verlies...

Het is niet zo dat wij wedstrijdzeilers zijn of zo, en we bekijken de nieuwe vloot met bewondering, met warm water uit kranen en soms 2 douches, maar uiterlijk ziet het er natuurlijk niet uit. Gelukkig verbetert dat nu tegenwoordig, maar vroeger was het helemaal niks..... Dat zeilde best wel leuk, maar wij zeilden beter... Toch is de Black Marlin geen verkeerde boot momenteel, we kunnen nog heel best mee !

Maar ook heerlijk rustig zeilen is een lust, zie de plaatjes aan de rechterkant. Je kunt ook bij het hoofdstuk "Details" wat meer foto's zien van hoe we zeilen.

Verder is deze site bedoeld om inzicht te geven van wat we allemaal hersteld hebben aan deze boot. Dit is vakkundig gedaan door werven, en door mijn zelfwerkzaamheid. Aan de meeste werven heb ik heel goede herinneringen...